14 Dec 2009

FAMILYS DAY


Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah dapat lagi teman menaip setelah sekian lame menghilangkan diri..maklumlah..bak kate orang puteh yang mat salih tu..busy..haha.
Terlebih dahulu teman nak mintak maap bebanyak la ye sebab lambat sangat nak update nye..mesti kome2 sume tunggu kan..hahaha(perasan)

Ari ni teman nak citer sikit pasal family day yang telah berjalan pada 3 disember aritu..memang letih la,tapi seronok tak terkate walaupun team teman tak dapat jadi juare..cume dapat la naib juare,bukan ape,kalau team teman juare takut riak plak,klu no 3 teruk beno..so amik tengah2..setabil,tak terok n tak riak..hahahaha..untuk pengetahuan kome2..ade 5 team yang bertanding dengan menggunakan name-name bekas perdana menteri Malaysia..name team teman kalau nak taw ialah tun husin on..team kuning yang gagah dan perkasa..cume xleh juare jer..haha..tuan duta pon team teman jugak taw tak,jangan main-main dengan die..haha,memang ramai la rakyat Malaysia yang ade kat sanaa’a nie datang untuk bersukan..ntah teman pon idak kenai team teman sendiri..ramai sngt..time tu teman cadang nak masuk semue acare,tapi tak kesampaian..sebab time tu jugak teman ditugaskan jadi catering air..memang geram rasenye tengok deme main..tapi nak buat macamane..dah kene koje..koje je la ye..
Memang sedap air yang teman buat..sampai habis..kalau tak caye tanye la orang yang minum..hahaha.rase sampai cni je la kot..maleh nak citer panjang-panjang..tengok la gambor2 kat bawah nie yer..
membace doa sebelum memulakan pertandingan....abg aku yang bace ..hehe

tuan duta kite....pak samad sedang memberi ucapan.....


team tun mahathir..bace mentere....



nie la team aku..tun hisin onn..yang dapat no 2 tu..haha




semangat...team merah begitu semangat ingin memenangi





pertandingan tarik tali..

No comments: