8 Jan 2010

teman di angke two wo

alhamdulillah bersyukur teman kepada allah kerana masih lagi dapat teman menaip di tahun yang baru ni 2010.bersyukur jugak teman kerana masih lagi di beri peluang untuk terus menjalani kehidupan di bumi yang penuh barakah dengan mencecahnya umur teman ke angka 2.senang kabo hari ni hari lahir teman yang ke-20..dah tue ropenye,haha.

sedar tak sedar dah masuk kite ke tahun 2010.dan sekarang dah nak dekat exam,pastu cuti,pastu pulak masuk sem 2..betape kejapnya mase meninggalkan kita tanpa kita sedari.walau macamana sekalipun,teruskan hidup,mulakan azam baru dan tajdid niat balik insyaallah pasti akan berjaya.akhir sekali teman nak mengucapkan selamat hari lahir yang ke 20..a eh,tak malu pulak wish kat diri sendiri hahaha..ok lah setakat nie je la nak tulis kepada kawan-kawan yang bace blog teman nie,gudluck 4 the exam ye..doakan lah teman dapat lulus kali nie ye..wassalam

No comments: