22 Feb 2010

nie gambo yg teman edit ritu..hehe

assalamualaikum..



ape kabo kome2 sume hrap2 sihat wal afiat er,klu xsihat nti amik minyak afiat kat umah teman ye!haha..ari nie teman berase sungguh heppy n gumbira disebabkan berakhirnye peperiksaan nihae td..perghh..betape legenye teman lepas je jawab sume soklan2 tuh,terus teman rancang ape yang nk di buat cuti2 nie..ala nak ikotkan cuti idak le lame mane pon..tp ok la drpd xde cuti kan..pekse td ialah pekse tajwid..boleh tahan la soklan die,maut gak,tp teman dapat la jawab,xmacam soklan rasm ritu...perghh..payoh beno..ase cuak gak,boley ke teman nie luloih??hmmmm...insyaallah boley kot,coz semalam teman dah amik pekse syafawi,kes tman idok luloih pasei syafawi nie ler..teman idak pekse dlu..tp kali nie teman g bilik syeikh teman pekse syafawi semalam..


time teman masok jer,dade teman nie rase cuak semacam jer..xtaw ler knpe,mybe takot dengan syekh tu kot..ishh...wat pe nak takot,bukan ngorat anak die pon..haha,tp tu la realitinye..bile teman bace je ayat yang teman perektik dekat sebulan la gak,syeikh tu pon dengo dengan relex jer..die soh teman benti bace sampai ayat 2o.pastu die ckp kat teman"isyrin"dengan lajunye..

tak paham teman dibuatnye~..ropenye isyrin tu 20 la..teman benti sampi ayat 20..hahaha,lawak pon ade.



lepas pd tu,die soh le teman bce2 ayat akhir surah tu,elok2 teman kalih jer..laju jer die kabo ape pangkei ayat tu,dengan banggenye die ckp kat teman"tengok,camne aku leh taw ayat tu..!"hahaha,tp mmg power la die..no komen.50 markah ckp lu..rgi klu xamik syafawi..huhu,arap2ton nie dapat le teman luloih madah nie..



skang teman dah start cuti,nak enjoy le ape lg..tp tu la,nk enjoy pon tare mane pon,bknnye ade jj,prade ker..ok ag...nie yg ade hanye debu2 yg berterbangan~..haha,idak le sampai gtu skali..ade la gak tmpat shopping nye..ingat kuno sangat ker yaman nie..maju la ckit,hehe.sekarang xperlu bersabo lagi..betape penyabornye teman sblum nie,ye la..time teman xabih exam lg,tuh..member2 teman yang blajo kat jamiah ulum tuh sumenye dah cuti lame dari teman..geram je rasenye..tp teman bersabo,haa...skang dah tibe masenye teman start cuti plak..haha.



satu lg teman nak kabo..arini pulak ari jadi anak sedare teman22.2.2010,nazirah namenye..udah setaun dah kamu ye,tp klu ikut kelender islam dah setaun dah ritu..25 safar klu xsilap. kkk teman kabo ritu...ish3..bile le gamoknye aku nak jmpe kamu nih..insyaallah le,ade rejeki,pakcik balik erk..hahaha..harap2 dapat le teman balik ton nie..amin ya rabbal aalamin...


sekian. wassalam.

No comments: