3 Aug 2010

barokallah lakuma wa baroka alaikuma wa jamaa bainakuma fi khoirr..




bagai durian dibelah 2...eh silap,bagai pinang dibelah 2..











mane satu yer???














smngt btui die nie...












nie le pengantinnye...





alhamdulillah...susah punye susah akhirnye dapat jugak aku g cc update blog aku nie..
almaklumlah,kat umah xde kom sendiri,tp xper,tu sume xpnting..yg penting aku nk citer kat kome pasal kenduri kawen abg aku ari tu..24 n 25 rbln yg lalu,ramai org bertanye..ngape sampei 2 ari??ate bese la..kndri mst kne wt 2 kali,umah laki2 ngn umah pompuan..tp xwajib pon kan..yg jadi masalahnye,umah pengantin pompuan ngn laki2 dekat2 jer bho..satu taman,satu malaysia..haha.ngape xbuat sekali jer???
jawapannye:dah atas permintaan kuarge belah sane..nk wt cmne..ikut je la,walaupun dekat,kst ramai sedare-mare deme nk datang umah deme kn3..itu le jawapan selambur abg aku..

tp sampai skrg aku pelik..time bile la abg aku anip nie ngorat kakak ipor aku..??
mikey jugak..hmmmm lantak lah,yg penting kome bahagie...hak3.
pape pon semoge allah memberkati majlis kome tuh n semoge aku nie jd atok..tinggi angan aku nie,hehe..barokallah lakuma wa baroka alaikuma wa jamaa bainakuma fi khoir..


sekian wassalam

No comments: