8 Jan 2011

ucapan penghargaan sempena 21st

Assalamualaikum w.b.t



Alhamdulillah dengan nikmat allah s.w.t,dapat lagi jari ni bertemu dengan keyboard setelah
Sekian lame asyik bertemu dengan joystick jer…btoi ke eje tuh..hehe..


Time kasih bebanyak kepade sape2 yg membace,mengusya,add,follow, n ade niat nk bace walaupun xpnah bkk langsung,time kasih le yer…walaupun blog nie xbest,xmenarik,xkreatif..tp itu tak bermakne
Aku berputus ase nk tulis lg…kerane blog aku nie,aku yg buat,aku punye..so xksah le klu xde sape nk tngok..haha.

n paling penting,time kasih banyak2 lah kepade semue teman2,kawan2,member2,adk2,
Abg2,kakak2,n makcik pakcik yg telah mengirimkan ucapan hari lahir aku yg ke 21,kt face book,mysace atau sebagainye,bejuta2 time kasih aku ucapkan kepade kome..dan yg ade niat pon time kasih bbnyk..aku takkan lupe pade kome…smoge ape yg kome doa untuk aku,dapat jugak kat kome ye!


Dan yang paling aku nk ucap time kaseh nie tidak lain tidak bukan ade allah la..cz panjangkan umur aku,semoge umur yg diberikan ni,dapat aku menggunekan sebaiknye..

satu lagi kpade syed amir..
Thanks a lot because you give me the hadiah!hehe..aku xtaw nk ckp cume taw time kaseh jer..
Aku tringat pantun melayu yg boleh dkatekn glamor la gak dlu..

Bunyinye cmni:

Time kasih daun kladi,
Ton depan bg adiah lagi.
Hehe…

O k lah..jumpe lg di lain mase..
Selamat maju jaye!








nie le adiah yg aku dpt smalam from syed amir..time kasih ye!!

No comments: